Dutry Konstrukt - Dutry Konstrukt
Ons bedrijf

Dutry Konstrukt

Onze corebusiness is isotherme constructies en zowat alles wat te maken heeft met sandwichpanelen. Wij staan in voor de montage van industriële koel- en vriesruimtes, koel- en vriescellen, brandwerende en akoestische scheidingswanden, dak- en gevelbekleding. Daarnaast verzorgen wij asbestverwijdering, montage van isotherme deuren, schuifdeuren, sectionaal- en snelrolpoorten en stoot- en aanrijdingbeveiliging.

Onze tweede specialisatie is industriële aanpassingswerken. Dit gaat van zagen, boren, gieten en polieren van beton naar sloop, afbraak en aanpassingswerken van industriële gebouwen. We monteren ook onze eigen staalconstructies tot en met het toeleggen van het dak met geïsoleerde dakpanelen.

Onze dienst-na-verkoop speelt voor ons een zeer belangrijke rol, want op deze manier zorgen wij voor een duurzame oplossing op lange termijn voor onze klanten. Wij staan in voor allerlei herstellingen en preventieve handelingen voor uw gebouw. Onze ploeg staat paraat voor al uw auditpunten.

Dutry Konstrukt - Dutry Konstrukt

Door de combinatie van onze eigen expertise in zowel isotherme constructies als in industriële aanpassingswerken kunnen wij steeds een totale oplossing aan onze klant aanbieden.

- Lucas Dutry -

Dutry Konstrukt - Lucas Dutry

Onze troeven

  • TotaaloplossingDoor de combinatie van onze specialisaties kunnen wij een totale oplossing bieden. Hierbij volgen wij ook alles op van A tot Z zodat we op het einde van de werken de puntjes op de i kunnen zetten en opnieuw naar huis kunnen gaan met een tevreden klant.
  • Dienst-na-verkoopVia onze dienst-na-verkoop zorgen wij voor een duurzame oplossing op lange termijn voor onze klanten. Wij staan in voor allerlei herstellingen & preventieve handelingen voor uw gebouw. Wij hebben ook een ploeg paraat staan voor het in orde brengen van al uw auditpunten.
Dutry Konstrukt - Onze troeven

Dutry, een gekende naam in de sector

- Geleidelijk aan opgebouwd met gezond boerenverstand.
- Klanten over heel België, vooral in de voedingsindustrie.
- Gespecialiseerd in het leveren & plaatsen van sandwichpanelen
- Onze Leveranciers: Isocab, Joris Ide, Arcelor Metal, Isomasters